Inapoi la Principala » Campanie Black (Friday) Week 2014
1:24 PM
Campanie Black (Friday) Week 2014

In perioada 17.11.2014 - 30.11.2014SC STAER INTERNATIONAL SA va derula urmatoarea promotie in reteaua proprie de magazine:

PACHETE ELECTROCASNICE

  1. 1. La orice comandă pentru pachet de produse electrocasnice incorporabile marca ZANUSSIELECTROLUX sau AEG compus din cuptor+plită+hotă se aplică un discount de 12.5%
  2.  La orice comandă pentru pachet de produse electrocasnice incorporabile marca ELECTROLUX sau AEG compus din minim cuptor+plită+hotă se acordă un discount de 30% pentru cel de-al patrulea produs incorporabil (combină frigorifică, maşină de spălat vase, maşină de spălat rufe, cuptor cu microunde). Este exclus de la această promoţie pachetul special de la punctul 4 din această categorie.
  3.  La orice comandă pentru produse electrocasnice independente marcaZANUSSIELECTROLUX sau AEG se acordă un discount de 10%.
  4.  La orice comandă pentru pachetul special de produse electrocasnice compus din: cuptor incorporabil EZA2400AOX+plită incorporabilă EGG 6242NOX + hotă telescopică EFP6440X se acordă un discount de 20%.

PRODUSE SIMULATOR

  1. La orice comandă pentru living din simulatorul 3D achiziţionat împreună cu tapiţerie (canapea, colţar, hol) se acordă un discount de 5% din valoarea living-ului;
  2. La orice comandă pentru dressing din simulatorul 3D achiziţionat împreună cu pat tapiţat, se acordă un discount de 5% din valoarea dressing-ului.
  3. La orice comandă pentru bucătărie achiziţionată împreună cu produse electrocasnice marca ZANUSSIELECTROLUX sau AEG şi chiuveta FAT se acordă un discount de 5% din valoarea bucătăriei.

PRODUSE MARCA FAT

  1. La orice comandă pentru chiuveta marca FAT se acordă un discount de 15%;
  2. La orice comandă pentru chiuveta marca FAT achiziţionată împreună cu bucătărie simulator se acordă un discount de 25% din valoarea chiuvetei.

PRODUSE MARCA NEKY

  1. La orice comandă pentru saltea NY cu spumă memory se acordă undiscount de 15%
  2. La orice comandă pentru saltea NY cu spumă memory achizitionată impreună cu orice pat se acordă un discount de 25% din valoarea saltelei.

PRODUSE DE MIC MOBILIER

  1. La orice comanda pentru taburet DAM D054P se acorda un discount de 50%;
  2. La orice comanda pentru scaun DAM D022 se acorda un discount de 30%;
  3. La orice comanda pentru scaun DAM D043 se acorda un discount de 35%;
 
Regulamentul complet al promoţiei poate fi consultat aici.

                

Citeste si articolul despre :
Vizite: Vizite 866 | Adaugat de: Adaugat de StaerAlba | Tags: reduceri de la staer, magazin staer alba iulia, campanie reduceri mobilier, campanie produse incorporabile | Rating: 4.0/1
Total comentarii: 0
_IN$)?>
avatar Profil Deconectare
Dvs. faceţi parte dintr-un grup căruia îi este interzisă această acţiune.
avatar