Inapoi la Principala » Programul de bucatarii Staer.
6:07 PM
Programul de bucatarii Staer.

Programul de bucatarii STAER, cuprinde corpuri inferioare si superioare, care in combinatie, pot forma o mobila  de bucatarie perfect integrata in spatiul destinat amenajarii acesteia. In componenta corpurilor intra PAL Melaminat de 18 mm de culoare alba sau wenge, PFL Melaminat, PFL DUR - fara melamina (utilizat in cazul corpurilor inferioare).
Pentru a obtine mobilierul de bucatarie perfect adaptat spatiului tau poti alege din 83 de corpuri din care: 33 corpuri suspendate, 33 corpuri inferioare, 4 soldati, 8 corpuri pentru hota si 5 corpuri inferioare medii, toate de diferite dimensiuni.
Corpurile pot fi asezate liniar, pe colt sau sub forma de insula. Din combinarea corpurilor rezulta dimensiuni totale care variaza din 5 in 5 cm.

Programul de bucatarii Staer.Vezi bucataria ta inainte de comanda, prin Simulatorul 3 D.

De ce mobilier de bucatarie din programul STAER ?

  • Se pliaza perfect in orice spatiu - dimensiunea finala rezultata este variabila din 5 in 5 cm.
  • Are combinatii de culori care se asorteaza cu restul ambientului - materialele folosite la usi, sertare si blaturi sunt disponibile intr-o gama variata de culori.
  • Vezi materiale si culori (format pdf)
  • Este adaptat obiceiurilor tale culinare - poti amplasa dupa bunul plac corpurile inferioare si suspendate,astfel incat toate sa iti fie acum la indemana.
  • Permite incastrarea chiuvetelor si electrocasnicelor in pozitii favorabile.
  • Poti crea un mobilier de bucatarie personalizat  si nu in ultimul rand, vei obtine mai mult spatiu la costuri similare productiei de serie.

Cum comand?

1. Masoara cu atentie bucataria ta, tine cont de toate detaliile (plinta, grinzi de rezistenta, dispunerea chiuvetei, a electrocasnicelor fixe etc). Vino in cel mai apropiat showroom STAER cu masuratorile.

2. Alege corpurile de care ai nevoie, alege culoarea sau combinatiile de culori care ti se potrivesc si accesoriile dorite.

3. Cu ajutorul  consultantilor nostri de vanzari, in baza alegerii facute de tine, poti vizualiza  simularea 3D a viitoarei tale bucatarii, fara costuri. Odata finalizata, comanda ta va fi lansata in productie.

4. La termenul stabilit pentru livrare, echipa Staer iti va livra si monta mobilierul. Serviciile sunt gratuite in conditiile prezentate in magazin.

 

Cat platesc?

Pretul final al unei bucatarii depinde de configuratia pieselor de mobilier alese de tine (de numarul de corpuri si de dimensiunea acestora), precum si de calitatea finisajelor pe care le soliciti.
Pentru a obtine un pret, nu trebuie decat sa vii in cel mai apropiat magazin Staer, sa alegi corpurile de mobilier, culorile si accesoriile dorite. Toate aceste informatii vor fi introduse in calculator de catre consultantii nostrii de vanzari, si astfel se va determina pretul exact al bucatariei tale.

Poţi alege dintr-o mare varietate de accesorii

Iti stau la dispoziţie sisteme de inchidere a uşilor superioare orizontale asistate pneumatic (cu piston), sisteme silenţioase de închidere a sertarelor (soft-close), rame de aluminiu pentru uşile cu geam, sisteme de scurgere a veselei, etc. Iti oferim o mare diversitate de mânere ergonomice disponibile în 6 tipuri pe diferite dimensiuni.
Dacă doreşti o echipare completă a mobilierului tău de bucătărie, îţi oferim aparatura electrocasnică care poate fi încastrată în corpuri: cuptoare, maşini de gătit, hote etc.

Daca esti posesorul sau viitorul posesor al unei bucatarii Staer nu uita ca iti poti schimba blatul de lucru si culorile fetelor de la sertare si usi oricand doresti sa alungi monotonia. Trebuie doar sa te adresezi consilierilor de vanzari Staer pentru a afla toate conditiile comerciale.

Acum esti propriul tau designer. Bucataria ta va avea culoarea pe care o doresti. Trebuie doar sa alegi ce crezi ca ti se potriveste.

 


                

Citeste si articolul despre :
Vizite: Vizite 1081 | Adaugat de: Adaugat de StaerAlba | Tags: bucatarii moderne, magazin staer alba iulia, bucatarii la comanda staer, simulator bucatarii staer | Rating: 5.0/1
Total comentarii: 1
2014-10-07 6:12 PM

Staer isi face simtita prezenta si in Alba Iulia prin magazinul de prezentare situat la iesirea spre  Sebes, pe bulevardul Ferdinand I nr.71, in apropierea autogarii din Alba Iulia,
vis-a-vis de cladirea  ACR Alba. Va invitam in magazinul nostru pentru a configura bucataria mult dorita.







_IN$)?>
avatar Profil Deconectare
Dvs. faceţi parte dintr-un grup căruia îi este interzisă această acţiune.
avatar