Inapoi la Principala » Arhiva intrărilor
 

Biroul este prevazut cu o usa, spatiu pentru unitate calculator si suport pentru monitor sau imprimanta. Optional se poate atasa alonja, transformandu-se astfel in birou pentru doua locuri. Finisaj: stejar bardolino, choco, nuc aida, negru. Realizat din pal melaminat grosime 18mm prevazut cu cant ABS 2 si 0,4mm. Alonja este optional si se comanda separat.

BIROU - Pret vanzare = 449 lei

ALONJA – Pret vanzare = 55 lei

Voturi: 2
Vizite: 2023 | Adăugat de: StaerAlba - 2014-09-20 | Comentarii (0)
 

In Europa, acest fenomen al centrelor comerciale de tip outlet este unul extins si a devenit o obisnuinta. In Romania, desi piata centrelor comerciale a cunoscut o dezvoltare foarte accelerata in ultimii ani, conceptul de outlet abia incepe sa prinda contur in mintea consumatorului, desi pretul este in continuare un element care are o mare pondere in decizia de cumparare. La achizitia unui produs outlet veti economisi aproximativ 20% fata de pretul pietei. In alte cazuri veti economisi chiar mult mai mult de atat (pretul aceluiasi produs din aceeasi gama si aceeasi marca). Asadar in cadrul Citeste tot...»

Voturi: 2
Vizite: 1431 | Adăugat de: StaerAlba - 2014-07-26 | Comentarii (0)
 
In perioada 01.07.2014 - 31.08.2014, SC STAER INTERNATIONAL SA va derula urmatoarea promotie in reteaua proprie de magazine: La orice pachet compus din 4 produse incorporabile (Electrolux & Zanussi): cuptor+plita+hota + al patrulea produs incorporabil (care poate fi combina frigorifica, masina de spalat rufe/vase, cuptor cu microunde (toate incorporabile), se va acorda o reducere de 30% din valoarea celui de-al patrulea produs. Promotia nu se cumuleaza cu alte promotii existente.
Voturi: 2
Vizite: 973 | Adăugat de: StaerAlba - 2014-07-18 | Comentarii (0)
 Vino cu dimesiunile camerei sau locuintei pe care doresti sa le mobilezi si consilierii nostrii te vor ajuta sa-ti vezi visul cu ochii. Fie ca doresti sa mobilezi bucataria, dormitorul, camera copilului sau biroul, camera de zi sau tapiteria, Simulatorul 3D si consilierii magazinelor Staer te vor ajuta sa alegi piesa cu piesa, sa modifici culorile sau dimensiunile, sa schimbi pretul, in asa fel incat sa ajungem impreuna la compozitia ideala pentru tine. Vei putea vizualiza cat mai real mobilierul dorit folosind cea mai variata gama de materiale si culori de pe piata. In plus, vei putea lua c Citeste tot...»
Voturi: 2
Vizite: 1712 | Adăugat de: StaerAlba - 2014-07-13 | Comentarii (0)
« 1 2 3 4 »